This article was written on 06 Mar 2012, and is filled under Workshop.

, , , , , , , , ,

Workshopuri deschise la Iasi in cadrul Social Impact Award

Dupa cum ne anunta site-ul RomaniaPozitiva.ro, incepand cu 7 martie seria de workshopuri organizate in cadrul Social Impact Award incepe si in Iasi. Astfel, studentii ieseni sunt asteptati la primele doua seminarii ce vor avea loc la Scoala Doctorala UAIC (fostul Romtelecom), Sala de Conferinte de la etajul 5.

Incepand cu ora 11, la Social Entrepreneurs Stories, vei interactiona cu antreprenori sociali si vei avea sansa de a le cunoaste povestile si experientele dobandite pe drumul lor in crearea si dezvoltarea de afaceri sociale. Invitati sunt Iulian Ifrim – Atelierul de Panza, Gabriela Dima – Fundatia Cartea Calatoare, Veronica Vilcu – Alaturi de Voi, Liviu Magurianu & Adrian Craciun – Salvati Copiii Iasi.

De la ora 14.30 Florin Ghinda te invita la Idea Generation pentru a identifica impreuna ce te motivativeaza sa schimbi status quo-ul comunitatii in care traiesti, sa identifici oportunitati de a genera impact social printr-o idee de proiect intr-un mod creativ si antreprenorial. Conectezi pasiunile tale personale cu problemele reale din comunitate si generezi idei pentru initiative inovatoare.

In continuare participantii vor asimila notiuni elementare de planificare a afacerii de la un antreprenor de top in cadrul “Business Planning Essentials” pe 15 martie. Despre inovatie si strategii de sustenabilitate vor afla mai multe in cadrul temei “Innovation & Sustainability” din 20 martie iar pe 28 martie vor invata cum sa isi transmita convingator idea in cadrul unui seminar de “Storyteling”.

Participarea este gratuita si deschisa tuturor celor interesati iar inscrierile au loc pe website-ul competitiei: http://socialimpactaward.net/attend-the-open-workshops/#register