This article was written on 13 Jan 2012, and is filled under Cursuri/Training.

, , , , , , , ,

Curs practic de dictie cu Carmen Ivanov

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza  un Curs practic de dictie, in perioada 14 – 22 ianuarie 2012, la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, et.1, sect. 5, Bucuresti.
Cursul se adreseaza persoanelor care prin natura muncii lor trebuie sa aiba un discurs clar, corect si cursiv si care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbire.

Cursul – cu o durata de 20 de ore – va fi sustinut de Carmen Ivanov, jurnalist si trainer de dictie acreditat de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.Peste 1000 de studenti si jurnalisti atat din Romania, cat si din Republica Moldova au trecut “prin mana” lui Carmen Ivanov.In prezent este trainer la Centrul pentru Jurnalism Independent si la Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” unde preda un curs de dictie profesionala.
Carmen Ivanov a fost editor prezentator de stiri la Radio Contact, Radio Bucuresti, din cadrul Radio Difuziunii Romane, si Radio Mix FM București, dar si realizatorul mai multor emisiuni de divertisment la
Radio Contact Resita, Mix FM si City FM Bucuresti.
Pana in luna octombrie 2011 a fost directorul departamentului de stiri de la radio City FM Bucuresti.
In televiziune a fost pe rand, editor de stiri si editor voce la canalul TV N24, iar apoi, din 2005, editor de jurnal la Realitatea TV. Carmen s‐a “mutat” apoi in domeniul online, la portalul de stiri REALITATEA.NET, insa participa si la emisiuni live la The Money Channel, Hit.ro sau Radio Romania Cultural.
In plus, Carmen Ivanov si‐a imprumutat vocea pentru singurul sintetizator vocal profesional in limba romana, care a obtinut numeroase premii in strainătate. Sintetizatorul este folosit in prezent de radio Guerrilla pentru a anima personajul Zelda si de numeroase companii pentru asistenta vocala

O prezentare a cursul practic de dictie de la Centrul pentru Jurnalism Independent este disponibil aici.

Acest curs va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie cu care va confruntati. Pe parcursul celor 20 de ore, trainerul Carmen Ivanov va depista particularitatile dumneavoastra de rostire si va va propune seturi de exercitii speciale menite sa solutioneze problemele dumneavoastra de dictie.

Taxe de participare este de 400 lei.

Cursul se va desfasura dupa urmatorul orar:

14 ianuarie 2012 – orele 15.00 – 19.00
15 ianuarie 2012 – orele 11.00 – 17.00
21 ianuarie 2012 – orele 15:00 – 19:00
22 ianuarie 2012 – orele 11:00 – 17:00

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la email carmen@cji.ro sau fax: 021 311 1375.

IMPORTANT! Cei care se inscriu si la Cursul de Voice Over, beneficiaza de o reducere:  pentru ambele cursuri taxa este de 500 lei!

Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Inscrierile se primesc pana la data de 12 ianuarie a.c.