This article was written on 08 Jul 2013, and is filled under Online.

, , , , ,

We Are Here!

Debutand in luna aprilie, We Are Here si-a demarat activitatea cu un sentiment firesc – acela ca ar trebui sa incetam sa ne mai revoltam si sa facem ceva concret pentru ca lucrurile care ne plac si care ne inspira sa existe in continuare. 8.500 de oameni au trecut intr-o forma sau alta prin We Are Here si pentru 3 saptamani, au fost alaturi de oamenii d’acolo dar si de 8 festivaluri culturale: SoNoRo, Ideo Ideis, Temps d’Images, Anim’est, NexT, Street Delivery, Green Hours si KINOdiseea. Acesta a fost doar inceputul.

We Are Here

Cei de la We Are Here au creat un nou spatiu web unde voi, creatorii si inovatorii, sa gasiti sustinatori si finantare prin crowdfunding. We Are Here este un spatiu de intalnire a publicului cu proiectele voastre creative, culturale si inovatoare.

Daca ai o idee creativa care sa produca un rezultat concret, cu o data de finalizare bine definita, cei de la We Are Here te invita sa le povestesti despre ea. Click aici si vei afla tot ce trebuie sa faci pentru ca proiectul tau sa apara pe noua platforma.

Cu ce vine in plus We Are Here ?

In We Are Here 2.0, crowdfundingul are toate ingredientele: recompense pentru sustinatori, 8 categorii creative, o multitudine de canale media pentru prezentare – un pitch video, galerie foto si spatiu de dialog cu sustinatorii.

Amanunte despre We Are Here, gasiti la : www.we-are-here.ro si https://www.facebook.com/wearehere.ro .