This article was written on 04 Apr 2012, and is filled under Info.

, , , ,

Aplică la un internship la British Council România

Dacă vrei să îţi începi cariera într-o organizaţie globală, lider în domeniul relaţiilor culturale, şi îţi doreşti să afli mai multe despre strategia şi domeniile noastre de activitate, aplică până pe 10 aprilie la unul dintre departamentele British Council care recrutează interni.

Stagiul de practică (internship) la British Council îţi oferă posibilitatea de a câştiga experienţă în domenii precum educaţie şi training, comunicare şi marketing, ştiinţă, guvernare şi societate civilă, arte, cunoştinţe şi informare precum şi relaţii cu publicul.

Căutăm interni care îşi doresc să-şi petreacă următoarele şase luni (mai-noiembrie) lucrând alături de noi într-un mediu dinamic, pentru 3 – 4 ore pe zi de luni până vineri. Stagiile au loc în cadrul departamentelor de Marketing, Proiecte, Inovaţie şi Examene.

Mai multe informaţii despre criteriile şi procedura de înscriere pe: http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment-opportunities-internship.htm

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale care oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. Pentru mai multe informaţii despre activitatea British Council în România, vizitaţi: www.britishcouncil.ro.

Irina Elena Paraschivoiu
Projects Officer