This article was written on 28 May 2012, and is filled under Info.

, , , , , ,

Apel de proiecte Street Delivery

Proiectele pot fi înscrise până pe data de 7 iunie, pe site-ul www.streetdelivery.ro, prin completarea formularului online. Anul acesta secţiunile evenimentului sunt: arhitectură, arte vizuale, film, muzică, performance, societate civilă, activităţi pentru copii.

Ediţia din 2012 a Street Delivery nu mai conţine secţiunea de târg. Ştim că târgoveţii au rolul lor special în ecosistemul unui oraş şi apreciem spiritul lor antreprenorial, motiv pentru care i-am sprijinit şi încurajat la ediţiile anterioare. Pentru că în ultima vreme astfel de mici târguri animă deseori Bucureştii, considerăm prioritar pentru Street Delivery ediţia a VII-a să aducă în stradă creativitatea autohtonă. De aceea îi indemnăm pe cei care creează design românesc autentic să se îndrepte către proiectul ROD de la Cărtureşti, prezent anul acesta la Street Delivery. Pentru propuneri, vă rugăm trimiteţi portofoliul la adresa rod.carturesti@gmail.com.

Secţiunea street food va fi gestionată de echipa organizatoare. Cei care vor să colaboreze cu noi sunt rugaţi să trimită o scrisoare de intenţie pe adresele de e-mail ateliercarturesti@gmail.com & ancadanila@carturesti.ro.

Street Delivery este un proiect demarat de Ordinul Arhitecţilor din România şi de Fundaţia Cărtureşti în 2006, care îşi propune să creeze un traseu cultural-pietonal ce leagă Grădina Icoanei de Grădina Cişmigiu, şi să readucă în atenţia autorităţilor Planul Urbanistic Zonal «Trasee culturale: str. Arthur Verona – str. Icoanei».
Persoane de contact:

Anca Dănilă, organizator Street Delivery